El millor servei de fisioteràpia

FISIOTERÀPIA – SALUT INTEGRAL

FISIOTERÀPIA

Fem una fisioteràpia de qualitat on no ens centrem únicament en el tractament dels diferents símptomes, sinó que anem més enllà a buscar la causa/origen d’aquests símptomes per tal de realizar uns tractaments més eficaços i amb efectes i resultats més satisfactoris per als pacients.

El nostre objectiu és fer que els pacients siguin els protagonistes de la seva salut i dotar-los de diferents eïnes per tal que siguin ells qui dia a dia i amb el millor estil de vida possible tinguin cura d’ells mateixos i siguin els seus propis cuidadors.

Les nostres especialitats són: TERÀPIA MANUAL, TÈCNIQUES MANIPULATIVES, FIBRÒLISI AMB TÈCNICA DE GANXOS, TÈCNIQUES MIOFASCIALS, MASSATGE (TERAPÈUTIC, ESPORTIU, ETC.), TRACTAMENT ATM, EXERCICI TERAPÈUTIC i PROPIOCEPTIU…

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FISIOTERÀPIA SÒL PELVIÀ

La Reeducació del Sòl Pelvià (o també anomenada abdomino-pelviana) principalment es basa en tractar disfuncions a nivell urològic, ginecològic, obstètric i coloproctològic. Aconsellat per a totes aquelles persones que vulguin preservar un estat òptim del seu sòl pelvià i abdominal, per prevenir-lo de qualsevol patología o disfunció, o també está indicat en aquelles que presentin alguna simptomatologia en els nivells mencionats:

 • Hipotonia – debilitat de la faixa abdominal

 • Hipotonia del sòl pelvià. Ptosis i prolapses genitals.

 • Pèrdues d´orina involuntaria (en petita o gran quantitat). També incontinència fecal i de gasos

 • Canvis en els ritmes de la micció (orinar). Cistitis cròniques o de repetició

 • Dolor vaginal a la penetració (disparèumia)

 • Disminució de la sensibilitat en les relacions sexuals, anorgasmia…

 • Vaginisme

 • Aspectes relacionats amb el peripart i el postpart

 • Altres…

La fisioteràpia abdomino-pelviana es basa en aplicar teràpies funcionals mitjançant les següents eines terapèutiques:

 • GAH (Gimnàstica Abdominal Hipopressiva): Indicada per reforçar la musculatura del sòl pelvià i abdominal i com a prevenció i recuperació en el postpart.

 • Teràpia Manual

 • Massatges perineals. Molt indicats per a dones embarassades amb la finalitat d’elastificar l’entrada vaginal en el momento del part i així disminuir el risc de “desgarro”.

 • Estiraments i inhibicions de la musculatura

 • Mobilitzacions

 • INDIBA

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

INDIBA

ATM

Tractament de l´Articulació Temporo-Mandibular tenint com a objectius principals el restaurar la funció i la mobilitat de la ATM i la columna cervical. Aconseguir arcs de mobilitat articular adequats i complets en la ATM. Millorar la relació còndil-discal, millorar la simetría en el moviment, millorar el to muscular, millorar l´alineació corporal i reeducar al paciente en una correcta higiene postural.

Qualsevol disfunció en la musculatura temporo-mandibular va sempre associat a dolor i contractura muscular crani-cervical, per la qual cosa comunament els pacients refereixen:

– Cefalees                                                  – Limitació en els moviments
                                                                       d’obrir i tancar i lateralitats

– Problemes per mastegar i                  – Sons estranys (crepitació)
   deglutir els aliments                              al realitzar moviments de l’articulació

– Acúfens                                                   – Espasmes musculars

– Vertígen / Desequilibri                        – Disminució de la propiocepció

– Problemes per parlar                           – Otàlgies

– Dolors facials                                         – Altres…Els millors especialistes per oferir-te un servei integral

I A MÉS A MÉS…

ACTIVITATS DIRIGIDES

Activitats dirigides en grups reduïts per tal de mantener en tot moment un grau de correcció màxim per part de la persona que dirigeix la sessió. Possibilitat de fer una o varies classes setmanals en funció dels objectius de cada persona i combinar-les com millor convingui.

– PILATES                                           – GAH (Hipopressives)

– PREPART i POSTPART                  – PROPIOCEPCIÓ (força, mobilitat, coordinació,
                                                                flexibilitat, CORE, etc…)

– ENTRENAMENT FUNCIONAL      – GRUPS D´ENTRENAMENT A L’AIRE LLIURE

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DIETÈTICA i NUTRICIÓ

No facis dietes, aprèn a menjar saludable! Si esteu cansats de fer una dieta i una altra… amb resultats únicamente temporals i a sobre havent de passar-ho malament i patir per aconseguir un objectiu purament estètic i fugaç amb el porterior efecte “rebote”, proveu el nostre servei de dietètica i nutrició amb enfoc ecològic.

Realitzem dietes personalitzades amb objectius saludables a llarg plaç, consensuades amb vosaltres per tal que sigui fácil i còmode de fer. Al mateix temps descobrireu nous aliments i receptes per introduir en el vostre dia a dia.

Ens centrem en l’educació nutricional que farà que els vostres objectius més estètics també s´assoleixin de manera natural i, a més a més, equilibrant i millorant el sistema digestiu i intestinal per no tenir símptomes molestos.
L’enfoc ecològic i holístic us ensenyarà a dur a terme una dieta neta, eficiente i revitalitzant. A més, si es combina amb el servei de PNIE la vostra salut millorarà de forma clarament satisfactòria.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

PNIE

La Psiconeuroimmunologia Clínica (PNIE) és una ciencia que relaciona tots els sistemes del cos humà amb una gran evidencia científica i utilitza com a eines clau la nutrició evolutiva, l´exercici físic, la teràpia emocional i la comprensió de la fisiopatología dels transtorns de la salut.
Entèn el nostre organisme com un gran engranatge entre els diferents sistemes (digestiu, endocrí, nerviós, limfàtic, immunitari, circulatori, musculo-esquelètic, reproductor, etc…) on tots han de funcionar de manera correcta, eficient i efectiva per tal que tot l´engranatge de la salut funcioni correctament sense l´aparació de simptomatologia.
Algunes preguntes que us podeu fer per saber si necessiteu ser visitas desde el punt de vista de la PNIE serien les següents:

 • Et sents que et falta energia?

 • Et poses malalt fàcilment?

 • Tens dolor crònic?

 • Alteracions digestives i/o intestinals?

 • “Hinchazón”, pesadesa, gasos, ardors, refluxe,…?

 • Et sents inflamat?

 • Alteracions menstruals? Dolor de regla? Menopausa precoç?

 • Mala qualitat del son?

 • Creus que el teu estil de vida podría millorar-se però no saps per on començar? No saps quines decisions prendre?

 • Vols descubrir les causes de les teves dolències i no només tractar i suprimir els símptomes?

 • No vols dependre de medicaments las resta de la teva vida?

 • Vols tenir una actitut activa en el procès de la teva curació?

 • Estàs disposat/da a canviar la teva nutrició i estil de vida per recuperar la teva salut?

 • Volrs resoldre conflictes emocionals que repercuteixen en la teva salut en forma de símptomes o o empitjorant-los?

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

PSICOLOGIA

Psicologia cognitiu-conductual, que utilitza principalment el mètode socràtic i tècniques cognitiu-conductuals per a resoldre problemes o bloquejos a l´hora de trobar solucions.

– Què tractem: trastorns clínics lleus, ruptures emocionals, problemes de parella, problemes familiars, problemes sexuals, orientació a aconseguir objectius, situacions de dol (mort d’alguna persona estimada) estrès o ansietat, depressió lleu, fòbies.
– Què NO tractem: trastorns clínics greus, trastorns de la conducta alimentaria, trastorns de la personalitat, ludopaties.

Sessions
Les sessions són setmanals i d’una hora de durada, excepte en casos puntuals que s’hagi d’aplicar alguna tècnica específica que requereixi de més temps.


Copyright ® Gel i Repòs Salut. Tots els drets reservats.