HOLA, SOC EN MARC

GEL I REPÒS és un centre de fisioteràpia i de salut global creat a partir de la il·lusió, la motivació i el repte de fer una bona fisioteràpia, de qualitat, profesional, honesta i propera. De fet, ens agrada sentir que som de poble i “del poble” i mantenim aquesta essència de negoci proper i familiar.
Tant és així, que en Marc, tot i portar uns quants anys treballant a centres d’altres poblacions, tenia clar que a l’hora d’emprendre el seu propi negoci seria aquí, al Prat! Per poder tractar i cuidar la salut de la seva gent.

  • Fisioteràpia de qualitat
  • Tots els serveis del Centre

Fem una fisioteràpia de qualitat on no ens centrem únicament en el tractament dels diferents símptomes, sinó que anem més enllà a buscar la causa/origen d´aquests símptomes per tal de realizar uns tractaments més eficaços i amb efectes i resultats més satisfactoris per als pacients.

El nostre objectiu és fer que els pacients siguin els protagonistes de la seva salut i dotar-los de diferents eïnes per tal que siguin ells qui dia a dia i amb el millor estil de vida possible tinguin cura d´ells mateixos i siguin els seus propis cuidadors.

Les nostres especialitats són: TERÀPIA MANUAL, TÈCNIQUES MANIPULATIVES, FIBRÒLISI AMB TÈCNICA DE GANXOS, TÈCNIQUES MIOFASCIALS, MASSATGE (TERAPÈUTIC, ESPORTIU, ETC.), TRACTAMENT ATM, EXERCICI TERAPÈUTIC i PROPIOCEPTIU,…

  • FISIOTERÀPIA SÒL PELVIÀ

  • INDIBA

  • ACTIVITATS DIRIGIDES

  • DIETÈTICA i NUTRICIÓ

  • PNIE

  • PSICOLOGIAFISIOTERÀPIA DE QUALITAT


Fem una fisioteràpia de qualitat on no ens centrem únicament en el tractament dels diferents símptomes, sinó que anem més enllà a buscar la causa/origen d’aquests símptomes per tal de realizar uns tractaments més eficaços i amb efectes i resultats més satisfactoris per als pacients.

El nostre objectiu és fer que els pacients siguin els protagonistes de la seva salut i dotar-los de diferents eines per tal que siguin ells qui dia a dia i amb el millor estil de vida possible tinguin cura d’ells mateixos i siguin els seus propis cuidadors.

Les nostres especialitats són: TERÀPIA MANUAL, TÈCNIQUES MANIPULATIVES, FIBRÒLISI AMB TÈCNICA DE GANXOS, TÈCNIQUES MIOFASCIALS, MASSATGE (TERAPÈUTIC, ESPORTIU, ETC.), TRACTAMENT ATM, EXERCICI TERAPÈUTIC i PROPIOCEPTIU,…


CONTACTE


TOTS ELS SERVEIS DEL CENTRE


· FISIOTERÀPIA SÒL PELVIÀ      · INDIBA

· ACTIVITATS DIRIGIDES             · DIETÈTICA i NUTRICIÓ

· PNIE                                              · PSICOLOGIA

Troba tota la informació dels nostres serveis


SERVEIS

Copyright ® Gel i Repòs Salut. Tots els drets reservats.